"Wat ik fijn vind aan het werken bij Thubble is de afwisseling in de agenda en de gezellige online contacten met collega's."

“Als gz-psycholoog ben ik verantwoordelijk voor het behandelen van kortdurende problemen binnen de generalistische basis ggz. Nieuwe klanten komen binnen via de huisarts met klachten als trauma, depressie, angst- en paniekklachten of rouwverwerking. Tijdens het eerste gesprek probeer je erachter te komen welke behandeling past bij het probleem of de klacht. Bij Mindfit behandel ik mensen die graag geholpen willen worden en die de eerste stap richting herstel al genomen hebben door hulp te vragen. Het is de kunst hun denkbeelden en negatieve gedachten om te buigen naar positievere gedachten. Hen te laten inzien dat hun negatieve gevoel slechts een momentopname is, maar dat we eraan gaan werken dit te herstellen. Het geeft mij voldoening als ik vooruitgang zie; als iemand somber binnenkomt en opgelucht weer naar huis gaat.

Naast het klantcontact besteed ik tijd aan verslaglegging en administratieve werkzaamheden. Eens per 14 dagen is er het kringoverleg waarin onder andere personeelszaken en productiecijfers besproken worden. Ik houd me ook bezig met de PR, huisvesting en bestellingen. Dat hoort allemaal bij het werken in een zelfsturend team. Ik werk sinds begin 2016 bij Mindfit en heb het goed naar mijn zin. Ik werk graag in een zelfsturend team en Mindfit is een gevarieerde organisatie waar veel mogelijk is.”